BELINCHÓN  és un despatx professional amb seu a Lleida especialitzat en l'assessorament  tècnic, legal i jurídic en dret laboral i Seguretat Social a empreses i particulars.  Fundat l´any 1.955 per Florián Belinchón Gallego, Graduat Social, l´any 1.976, s´incorpora el seu fill, Florià Belinchón Castelló, el qual constitueix l'any 2.005 la societat que dona nom a la firma. L´any 2.011, s´incorpora al despatx l´Oleguer Belinchón, nét del fundador, passant així a ser la tercera generació dedicada a  l´assessorament  d'empreses  i particulars. 

 

Florià Belinchón Gallego al despatx del carrer Valentí Almirall número 7 de  Lleida.

Fotografia de principis de 1960.

 

El nostre principal objectiu és oferir un servei personalitzat d'alta qualitat, estudiant al detall les necessitats del client, donant la millor resposta professional. El nostre despatx està situat al centre de la ciutat de Lleida, al carrer Canyeret, núm. 26, 2n 1ª, davant de l´edifici dels Jutjats de Lleida i molt a prop dels organismes públics oficials. 


A partir de l’1 de gener de 2024 ens hem associat professionalment amb el despatx Teixidó Associats, situat a l’Avinguda Prat de la Riba, 44-48 - 25008 Lleida.


Experiència  

 

|   Amb més de 60 anys d’experiència en l’assessorament legal i jurídic, és el nostre millor valor.

   Flexibilitat 

 

|   Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients. L’objectiu és oferir un tracte personalitzat i de  confiança amb el client.

Especialització  

 

|   Especialistes en l’assessorament tècnic, legal i jurídic del dret laboral i de la Seguretat Social.

Anticipació 

 

|   Ens anticipem als problemes per trobar la millor solució per als clients.


 C/ Avinguda Prat de la Riba, 44-48   25008  LLEIDA      Tel. + 34 973  233 125         gabinetlaboral@belinchon.cat

Copyright 2021  ©  Belinchón